AUBG MultiTalent Quest

     Иновативно СУ ,, Св. св. Кирил и Методий”, гр. Велинград за пореден път демонстрира високото ниво на чуждоезикова подготовка на своите ученици. Сред редица успешно реализирани проекти, в които активно участваха възпитаниците на велинградското училище през изминалата година, беше и предлагащото платформа за изява на талантливите и знаещите гимназисти от цяла България и съседните страни състезание AUBG MultiTalent Quest. То се организира от Алумни асоциацията към Американски университет в България, с подкрепата на офиса за прием на студенти към (АУБ), преподаватели и студенти в университета.

      Васил Янакиев от 11 клас представи своето училище по великолепен начин, като достигна до финала. В първия кръг, който включва решаване на тест по математика, проверка на знанията по английски език, а също и заснемане на креативно видео, запознаващо журито с личните интереси и таланти на участника, Васко се класира за финалите в Благоевград. Предизвикателствата на финалния етап на състезанието също не го изненадаха. Той премина през всички дисциплини: решаване на задачи по математика CharisMATHic Analysis; дебатиране във формата Debate, don’t hate; решаване на социални проблеми Social CHALLENGE Hack; представяне на спортни/артистични умения в дисциплините ARTS on the Spot и In the SPORTlight. Пожелаваме на Васил да продължава с упорития си труд и да развива все повече своите дарби.

     Успех, Васко!     

Powered by soukim.com | ReDesigned by: St. Ushev 2006-2012
Bulgarian Bulgarian English English French French German German Greek Greek Romanian Romanian Russian Russian Serbian Serbian Spanish Spanish Turkish Turkish