Час по математика, час по родолюбие

     На 1 март 2012 г., в  кабинета по математика – стая 304 на СОУ” Св. св. Кирил и Методий” бе проведен поредният нетрадиционен час – час по родолюбие, час на признателност на учениците към България и към  нейните герои.

     Главният учител г-н Димитър Попов, неуморен и пълен с идеи, за пореден път бе подготвил (този път с шестокласниците) един интересен и ннтерактивен час, посветен на 3-ти март-денят на Освобождението, под надслов “България – земя хилядолетна”. След рецитала и емоционалната презентация за България, водещите Вили Чорбова и Кирил Забурдяев, подредиха един математически пъзел от  логически и занимателни тестови задачи, подбрани от матури и различни състезания. Децата бързо и обосновано намираха верните отговори, за което получаваха малки награди. Така те показаха, че са умни, знаещи, можещи…

[vsw id=”zl8MMVFKCZE” source=”youtube” width=”470″ height=”344″ autoplay=”no”]

     На световния пазар е времето на трудолюбивите, умни, търсещи и свободни хора, а математиката ще ви направи такива. Имайте куража да вървите смело напред по пътя на живота, да вярвате на себе си, да следвате мечтите си, да се борите за тях и да ги осъществявате! Живейте достойно и бъдете личности!

      Отворете сърцата си за доброто!… Нека заедно да градим по-достойното бъдеще на страната ни и да се гордеем с това , че сме българи!…”- пожела на свойте възпитаници г-н Попов.

       Сред публиката баха Дора Дулчева – ст. експерт от РИО на МОМН-Пазарджик, Директори на Общински училища, учители.

Накрая всички ги очакваше една голяма торта, украсена с картата на България.

 

Един отговор на Час по математика, час по родолюбие

  1. mimi says:

    hybavi snimki dddddddddddddddddddddddddddddddddddddddaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

Leave a Reply

Powered by soukim.com | ReDesigned by: St. Ushev 2006-2012
Bulgarian Bulgarian English English French French German German Greek Greek Romanian Romanian Russian Russian Serbian Serbian Spanish Spanish Turkish Turkish